Verkocht onder voorbehoud:Constantijnstraat 9, 3295 CC 's-Gravendeel - Foto
Verkocht onder voorbehoud
+33

Constantijnstraat 9 3295 CC 's-Gravendeel € 349.500,- k.k.

  • Woonhuis
  • 5 kamers
  • 4 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • Bouwjaar 1972
  • 148 m² perceeloppervlakte
  • 108 m² gebruiksoppervlakte
  • B Energielabel B

Beschrijving

De WOW factor vindt u aan de binnenzijde

Omdat er geen draagmuren in deze woningen aanwezig zijn, zijn deze woningen geheel naar eigen wens en idee in te delen. Dat maakt elke verkoop weer spannend, want alle woningen zijn net weer iets anders dan de anderen.

Onze opdrachtgevers hebben er een aantal jaar geleden voor gekozen om op de begane grond 'de hele boel kaal te maken' en een volslagen andere, een zeer praktische, ja zelfs optimale indeling te maken. Het is echter niet alleen de indeling, maar ook de afwerking die deze woning zo aantrekkelijk maakt. Met alleen een foto van de voorzijde op Funda, heeft u wellicht niet de prikkel 'om door te klikken', maar die 2 extra foto's op de Blikvanger, die zullen velen triggeren, om toch maar eens beter te kijken, naar alles wat deze woning te bieden heeft. Het is jammer dat er maar 3 foto's op een Blikvanger kunnen, de keuze was lastig.

Die zichtbare dingen zijn voor veel mensen belangrijk, maar een steeds groter deel van de zoekers hecht zeer veel waarde aan de 'onzichtbare dingen', zoals de gevelisolatie en de vloerisolatie, die in 2023 werden aangebracht. De Nefit HR combiketel werd in 2019 'gehangen'. De vloerverwarming (onder het keramische parket) en de dubbele beglazing in de kunststof kozijnen. Het platte dak was al door de vorige eigenaar vervangen, daar hebben we minder informatie over. Het dak wordt keurig elk jaar nagekeken en 2 jaar geleden is er een nieuwe lichtkoepel geplaatst. Het energielabel is B, dat is zeer netjes voor een woning uit die bouwperiode. Wit u een stapje omhoog? Er zullen niet al te veel zonnepanelen nodig zijn om 'van B naar A te gaan'.

De gebruiksoppervlakte wonen is 108 m², de bruto inhoud 364 m³, de externe bergruimte 8 m² en de totale perceelgrootte is 148 m². De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zuiden, voor velen de meest ideale zonligging. De slaapkamers aan de zuidzijde en 1 aan de noordzijde zijn voorzien van een rolluik, ook is er een zonnescherm aangebracht op de achtergevel.

De Constantijnstraat is een fijn plekje om te woning. Het is er rustig, er is geen doorgaand verkeer. Kinderen kunnen hier nog veilig buiten spelen, de scholen, winkels en sportfaciliteiten bevinden zich op loop-/fietsafstand en de N217 en de N3/A16 liggen op een steenworp afstand.

De indeling is als volgt: entree, hal met meterkast, vaste kast, toilet en toegang tot de fraaie living van ca. 40 m², bestaande uit de aan de voorzijde gelegen open keuken (368 x 309 met zeer luxe U-vormige inbouwkeuken uit 2019) en de aan de tuinzijde gelegen woonkamer, met openslaande tuindeuren en toegang tot het portaal met de trapopgang. (misschien is het bij sommige woningen wel beter om geen omschrijving 'te maken', wanneer de werkelijkheid zo veel mooier is, dan je met woorden uit kunt beelden).

Op de verdieping is de indeling als volgt: overloop, moderne badkamer (209 x 164 met douchecabine, tweede toilet en badkamermeubel met wastafel) en vier slaapkamers (418 x 314 met airco, 406 x 314, 418 x 201 en 371 x 201, die wordt gebruikt als 'waskamer').

Het grootste deel van de mensen zit het grootste deel van hun leven binnen. Om hier binnen te kunnen genieten, hoeft u alleen maar uw eigen meubeltjes te plaatsen. De rest is al voor u gedaan. Deze woning is instapklaar!

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
06930
Vraagprijs
€ 349.500,- k.k.
Inrichting
Niet gestoffeerd
Inrichting
Niet gemeubileerd
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Woensdag 28 augustus 2024
Laatste wijziging
Woensdag 11 september 2024

Bouw

Type object
Woonhuis, eengezinswoning, eind woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1972
Dakbedekking
Bitumen
Type dak
Platdak
Isolatievormen
Dubbel glas
Muurisolatie
Spouwmuren
Vloerisolatie

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
148 m²
Woonoppervlakte
108 m²
Inhoud
364 m³
Oppervlakte externe bergruimte
8 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2
Aantal kamers
5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 (en 1 apart toilet)

Locatie

Ligging
Aan rustige weg
Beschutte ligging
Dichtbij openbaar vervoer
In woonwijk
Nabij school
Nabij snelweg
Open ligging

Tuin

Type
Achtertuin
Hoofdtuin
Ja
Oriëntering
Zuiden
Heeft een achterom
Ja
Staat
Normaal
Tuin 2 - Type
Voortuin
Tuin 2 - Oriëntering
Noorden
Tuin 2 - Staat
Normaal

Energieverbruik

Energielabel
B

CV ketel

CV ketel
Nefit HR
Warmtebron
Gas
Bouwjaar
2019
Combiketel
Ja
Eigendom
Eigendom

Uitrusting

Warm water
CV-ketel
Verwarmingssysteem
Centrale verwarming
Keukenvoorzieningen
Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen
Douche
Toilet
Wastafel
Wastafelmeubel
Heeft airco
Ja
Tuin aanwezig
Ja
Beschikt over een internetverbinding
Ja
Heeft rolluiken
Ja
Heeft schuur/berging
Ja
Heeft een dakraam
Ja
Heeft zonwering
Ja

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
's-Gravendeel F 4215
Perceeloppervlakte
141 m²
Omvang
Geheel perceel
Eigendomsituatie
Eigen grond
Kadastrale aanduiding
's-Gravendeel F 4871
Perceeloppervlakte
7 m²
Omvang
Geheel perceel
Eigendomsituatie
Eigen grond