Nieuw in verkoop:Binnenhaven 9, 3291 GS Strijen - Foto
Nieuw in verkoop
+28

Binnenhaven 9 3291 GS Strijen € 495.000,- k.k.

  • Woonhuis
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • Bouwjaar 2022
  • 149 m² perceeloppervlakte
  • 110 m² gebruiksoppervlakte
  • A++++ Energielabel A++++

Beschrijving

Zo goed als nieuwe instapklare en energieneutrale seniorenwoning met een A++++ label, ideaal gelegen in het centrum van Strijen

Mocht u in het dorp vragen waar u 'de Binnenhaven' kunt vinden, dan zullen de meeste mensen daarop het antwoord schuldig moeten blijven. 1 foto van de buitenzijde van de woning tonen, of vragen naar de seniorenwoningen die gebouwd zijn op de plek waar( tot 2021) de 'School met de Bijbel' aan het Spui stond geeft een kans van bijna 100%

Ik had het voorrecht om deze woningen als nieuwbouw te mogen verkopen, het werd een daverend succes. Niet (alleen) de snelheid van verkoop is daarbij maatgevend, maar juist de onderlinge verstandhouding, de cohesie en het woongenot dat de mensen hier ervaren. De kans dat er een seniorenwoning zo snel na de oplevering (29 september 2022) te koop komt is gezien de gemiddelde leeftijd van de kopers van die woningen wat groter dan bij ‘gewone rijwoningen’. Er is een ernstig te kort aan woningen als deze (zeker op zo'n mooie centrale locatie). Alvorens de uitnodiging van de familie kwam om de woning te mogen komen bekijken en waarderen, hadden er al diverse mensen contact gezocht, zowel met de familie, als met de makelaar.

Voor velen is de stap ‘vanwege noodzaak’ (of met een vooruitziende blik) van een vrijstaande woning naar een appartement gewoonweg te groot, dan is zo'n woning als deze een uitkomst.

De Binnenhaven is een uitermate rustige straat en telt 13 woningen, 3 'vrijstaande' en 10 seniorenwoningen. Het aantal auto's in deze straat ligt beduidend lager dan het aantal parkeervakken. Er komt alleen bestemmingsverkeer en de meeste bewoners lijken me ook geen online shoppers, dus de 'te hard rijdende koeriersbusjes' zullen hier ook slechts sporadisch verschijnen. Vanaf de woning is het 200 meter lopen naar de slager, bakker, groenteboer en 'de huiskamer van Strijen', het gezellige plein rondom de Kaai, met een aantal terrasjes en eetgelegenheden. De AH bevindt zich op 350 meter, de Lidl op 400 meter.

Het A++++ Energielabel was in de kopregel al even vermeld, voor sommigen is dit essentieel, voor anderen slechts een bijzaak. Voor die eerste groep is het fijn om te weten dat er een bodemwarmtepomp aanwezig is (het duurste, beste en stilste systeem), met een voorraadvat/boiler met 150 liter warm tapwater. De woning is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming en topkoeling, waardoor het leefklimaat en de temperatuur in de woning altijd behaaglijk zijn. Op het achterdakvlak (zuidwest) zijn 12 zonnepanelen aangebracht, op het voordakvlak ook. Uiteraard zijn het dak, de gevels en de begane grondvloer uitstekend geïsoleerd en is de woning voorzien van kunststof kozijnen met HR++ triple beglazing. Ook is er mechanische ventilatie met Warmteterugwinning.

De indeling is als volgt: entree, ruime hal met toilet, trapopgang, meterkast en toegang tot de living van 36 m² (10.28 x 3.47), bestaande uit de aan de voorzijde gelegen woonkeuken (met complete hoek inbouwkeuken v.v. apparatuur) en de aan de tuinzijde gelegen 'verlengde' woonkamer met toegang tot de 'machinekamer', de slaapkamer (402 x 336) en via een kunststof schuifpui tot de tuin. Vanuit de slaapkamer heeft u via een schuifpui toegang tot de en-suite badkamer (338/251 x 200) met douchcabine, tweede toilet, badkamermeubel met wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Via een vaste trap bereikt u de verdieping, die als volgt is ingedeeld: overloop en een royale extra slaapkamer (719 x 490).

Indien u de vrijkomende plek op deze meer dan fijne locatie zou willen innemen, wacht dan niet te lang en reageer snel. Het is altijd de vraag, wanneer er opnieuw één van deze woningen te koop zal komen.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
06945
Vraagprijs
€ 495.000,- k.k.
Inrichting
Niet gestoffeerd
Inrichting
Niet gemeubileerd
Status
Nieuw in verkoop
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Vrijdag 18 oktober 2024

Bouw

Type object
Woonhuis, bungalow, tussenwoning, semibungalow
Soort bouw
Bestaande bouw
Toegankelijkheid
Mindervaliden
Senioren
Bouwperiode
2022
Dakbedekking
Dakpannen
Type dak
Zadeldak
Keurmerken
Aangepaste woning
Isolatievormen
Ankerloze spouwmuren
Dakisolatie
Driedubbel glas
HR-glas
Muurisolatie
Spouwmuren
Vloerisolatie
Volledig geïsoleerd

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
149 m²
Woonoppervlakte
110 m²
Inhoud
410 m³
Oppervlakte externe bergruimte
6 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2
Aantal kamers
3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 (en 1 apart toilet)

Locatie

Ligging
Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
In centrum
In woonwijk
Open ligging

Tuin

Type
Achtertuin
Hoofdtuin
Ja
Oriëntering
Zuid-west
Heeft een achterom
Ja
Staat
Normaal

Energieverbruik

Energielabel
A++++

Uitrusting

Warm water
Zonnecollectoren
Verwarmingssysteem
Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Warmtepomp
Zonnecollectoren
Ventilatie methode
Mechanische ventilatie
Badkamervoorzieningen
Douche
Toilet
Wasmachineaansluiting
Wastafel
Wastafelmeubel
Heeft kabel-tv
Ja
Tuin aanwezig
Ja
Heeft schuur/berging
Ja
Heeft een dakraam
Ja
Heeft zonnepanelen
Ja
Heeft ventilatie
Ja

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Strijen N 4662
Perceeloppervlakte
45 m²
Omvang
Geheel perceel
Eigendomsituatie
Eigen grond
Kadastrale aanduiding
STRIJEN N 4670
Perceeloppervlakte
104 m²
Omvang
Geheel perceel
Eigendomsituatie
Eigen grond